Så fixar du tjockare hår under viktnedgången

Hälsa, viktnedgång och utseende hänger ihop. När du går ner i vikt kan det vara roligt att också ta hand om håret. När kläderna sitter bättre vill du att håret är tjockt och fräscht.

Vikten och utseendet

Den viktigaste orsaken att gå ner i vikt är naturligtvis hälsan, men de flesta av oss vill också gå ner i vikt för att se bättre ut. Viktnedgång och mer muskler gör att kläderna sitter bättre, att vi ser mindre plufsiga ut och att det blir roligt att vårda utseendet. Naturligtvis ska vi inte överdriva eller fokusera för mycket på utseendet, men alla bryr sig om hur de ser ut. Oavsett vikt, hårfärg eller ålder så har vårt utseende en inverkan på hur vi uppfattar oss själva. Bland det första folk ser när de träffar oss är ju håret. Oavsett om du har tjockt, tunt, långt eller kort hår är det skönt att känna sig nöjd med frisyren. Att du helt enkelt har nog mycket hår för att kunna ha den bästa frisyren utifrån din hårkvalitet. Idag kan man göra enkla behandlingar och tämligen naturliga ingrepp som hjälper en att behålla eller få mer hår.

Mer hår med vampyrbehandlingen

 

Vampyrbehandling kan verkligen låta som något dramatiskt, men det är en smart behandling för dig som vill minska håravfall och tunnhårighet. Det är en enkel och naturlig metod som använder ortopedisk PRP. PRP betyder Platelet Rich Plasma och innebär helt enkelt att man tar blodplasma från sig själv för att stimulera sina egna celler. Det är ett sätt att både få mindre inflammation i kroppen, men också minska risken för håravfall och tunnhårighet. Gå in på Nordic Hair som erbjuder PRP och hårtransplantation och som ger dig en gratis konsultation för att ta reda på varför din hårkvalitet har försämrats.

Hälsa och utseende

Hälsa och utseende hänger ihop. När du går ner i vikt kommer du ofta även i form. Du får starkare muskler, bättre kondition och mer energi. Hela helhetsintrycket blir mer hälsosamt. Det är jobbigt att medge att en viktnedgång kan göra dig snyggare, men en lagom och hälsosam viktnedgång kan hjälpa dig att se yngre och fräschare ut. När du väl börjar vårda din kropp kommer du också att vilja ta hand om ditt utseende. Det är så mycket roligare att köpa snygga kläder när du vet att de kommer att sitta snyggt på dig. När du inte längre vill gömma dig, utan känner dig nöjd med både din vikt och ditt hår. Det viktiga är faktiskt inte vad vågen säger, utan hur du känner dig och hur mycket som du orkar göra. Leva ett aktivt liv. Idag är det inne med hälsosam viktnedgång. Du ska inte banta eller gå ner i vikt snabbt. Låt kroppen hänga med och fokusera på hälsa. Då kommer viktnedgången på köpet.